Skip to main content

Što nas razlikuje od ostalih?
Proizvodimo objekte po narudžbi, željama i potrebama klijenata.

S obzirom da radimo sa velikom količinom čelika kod nas limit ne postoji, a objekte radimo u sistemu visokog roh bau-a bez namještaja.

Velika vrijednost naše gradnje je da za naše objekte nije potrebno betonirati podlogu, što daje veliku uštedu klijentu a samim tim doprinosi i očuvanju prirode.

Čelik koji koristimo u gradnji daje nam mogućnosti da postavljamo objekte na pilote, pa čak i na strmim i kosim terenima (što je učestalo diljem Hrvatske i šire).

Način postavljanja naših objekata je na nosivim betonskim pilotima koji se izlijevaju u zemlji.

Iz zemlje izlaze IPE profili na koje se zavaruje HEA profil, te se na njega postavlja i pričvršćuje objekt koji je u zraku. Svaki čelični profil koji se ugrađuje u objekt puni se poliuretanom, kako bi izbjegli termo most i gubljenje toplinske izolacije.

Naš način proizvodnje nam omogućuje da se objekt dizajnira i statički pripremi kako bi se mogao postaviti te isto tako rastaviti i ukloniti sa lokacije.

DODATNE OPCIJE:

Budući da radimo modularnu gradnju naši objekti spadaju u klasu mobilnih iako nemaju kola, ali nije isključena ni mogućnost postavljanja naših objekata na trailere.

Imamo mogućnost postavljanja sustava solarne energije, vjetroelektrane, sakupljanje kišnice ili bio jame koje se mogu koristi za zalijevanje vrtova i slično.

Na naše objekte moguće je postavit terase (otvorene ili zatvorene), bilo odmah ili naknadno, kao i novih modula na već izgrađeni objekt.

Nudimo rješenje za postavljanje objekata na poplavnim i potresnim područjima. Objekti se mogu podizati kako se podiže nivo vode u tlu, ne samo na površini. Za potresna područja koristimo apsorbere koji prate rad tla prilikom potresa što objektu daje veliku trajnost i sigurnost.

Modular Living također radi nadogradnje postojećih objekata te je naše objekte moguće ubaciti u stare kamene zidove.

U Modular Living objektima postigli smo ekvivalent toplinske izolacije od 35cm. uz pomoć termo vune, a sve to u 18 ili 24 cm debljine zida.

Energetski razred koji postižu naši objekti su A++ standard

U našim objektima moguće je koristiti sve vrste tipova grijanja (električno, dizalice topline, grijanje na kruta goriva-drva).

U ponudi imamo i grijanje koje se integrira u zidove i grije se kompletna konstrukcija, te se tako izbjegava zadržavanje snijega na objektima. Takvo grijanje u Švedskoj naišlo je na veliko oduševljenje klijenata koji cijelu godinu borave u kući.

Na objektima koristimo stolariju visoke kvalitete. 8 komorni termo spoj proizvođača Salamander koji može doći u dvoslojnim, troslojnim ili četveroslojnim komorama.

Sve instalacije su integrirane u zidove kao u klasičnoj gradnji te je objekt moguće opremit sa google sustavom za nadzor i komunikaciju sa objektom putem pametnog telefona.

Ono što nas još razlikuje od drugih a to je da klijenti sami biraju unutarnje i vanjske obloge, te na taj način sami korigiraju konačnu cijene objekta.

Presjek poda

Presjek zida

Presjek stropa

Presjek stropa

Presjek PVC stolarije

Presjek ALU stolarije

Imate dodatna pitanja?

Potrudili smo se navesti gotovo sve što se tiče našeg načina proizvodnje, ali ako imate dodatna pitanja tu smo da vam pomognemo u kreaciji vašeg objekta.
Sva dodatna pitanja šaljite nam na:

Modularliving.office@gmail.com